מתכון לטארט אגוזי פקאן ודבש

 
טארט אגוזי פקאן ודבש
טארט אגוזי פקאן ודבש צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 17:42 16/03/2011

טארט מרשים מבצק פריך במילוי תערובת של אגוזי פקאן ופתי בר עטופים בדבש וקליפות תפוז

 
 
 
 
 

מצרכים: 

80 גרם חמאה

חצי כוס דבש

3 כפות סירופ תירס

חצי כוס סוכר חום

2 כפיות וניל

2 כפות ברנדי

2 כפות ג'ינג'ר מסוכר קצוץ דק

2 כפות קליפת תפוז מגורדת

1 כוס ביסקוויטים פתי בר מרוסקים לפירורים

2 כוסות אגוזי פקאן

בצק פריך אפוי למחצה בתבנית טארט מתפרקת 24 או 26

 

אופן הכנה: 

  • מחממים בסיר את החמאה, דבש, סוכר, סירופ תירס, וניל, ג'ינג'ר, ברנדי וקליפת תפוז.
  • מערבבים פנימה את האגוזים ופירורי העוגה.
  • יוצקים לתבנית עם הבצק.
  • אופים בחום של 180 כעשרים דקות.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

עוגת ביסקוויטים עם שוקולד

עוגיות שקדים ממכרות

עוגת לימונים בחושה

מאפינס אגסים ושוקולד

בראוניז שוקולד ותפוזים

עוגיות טחינה ממכרות

עוגיות טחינה עם שוקולד צ'יפס

בראוניז שוקולד מושחתים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.