מתכון לנתחי שייטל בבלסמי

 
סקלופיני עגל חלב בחומץ בלסמי
סקלופיני עגל חלב בחומץ בלסמי צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:32 06/01/2011

פרוסות של נתחי שייטל שחומים ומטוגנים עם חומץ בלסמי ועלי מרווה

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 פרוסות דקות של נתח שייטל

מלח

פלפל גרוס

6 עלי מרווה

מעט קמח לקימוח

2 כפות שמן זית

2 כפות חומץ בלסמי

 

אופן הכנה:

  • מורחים מעט הבשר בשכבה דקה של שמן זית, ממליחים ומפלפלים, ומדביקים על כל נתח עלה מרווה.
  • מקמחים את הנתחים בשכבה דקה של קמח ומנערים קמח עודף.
  • מחממים שמן במחבת וכשהוא חם מאד, משחימים או את הנתחים, 2 דקות מכל צד.
  • יוצקים למחבת את החומץ, ומבשלים יחד דקה נוספת.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

גלילות חזה עוף ממולאות

שיפודי נקניקיות לילדים

כרובית במילוי בשר טחון

שיפודי בשר עם פירה כרובית

 

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.