מתכון לתבשיל עגל עם כרוב ניצנים

 
תבשיל עגל חלב עם כרוב ניצנים וערמונים
תבשיל עגל חלב עם כרוב ניצנים וערמונים צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:32 06/01/2011

קוביות בשר עגל מטוגנות עם כרוב ניצנים, ערמונים נימוחים ויין לבן

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 ק"ג עגל חתוך לקוביות של כ-3 ס"מ

3 כפות שמן זית

1 כף עלי אורגנו

2 עלי דפנה

1 בצל אדום חתוך לקוביות

3 שיני שום קצוצות

1 שקית כרוב ניצנים מופשרת

1 שקית ערמונים בוואקום

כוס וחצי יין לבן יבש

מלח

פלפל גרוס

 

אופן הכנה: 

  • מחממים את השמן בסיר רחב וכשהוא חם, מטגנים בו את הבשר.
  • ממליחים ומפלפלים, מוצאים מהסיר.
  • מטגנים בסיר את השום, הבצל והאורגנו כדקה, מוסיפים את כרוב ומטגנים עוד דקה.
  • מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
  • מחזירים את הבשר והערמונים, ממליחים ומפלפלים, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

גלילות חזה עוף ממולאות

שיפודי נקניקיות לילדים

כרובית במילוי בשר טחון

שיפודי בשר עם פירה כרובית

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.