מתכון לצלי שייטל עם תפוחי אדמה

 
צלי שייטל עם שיניי שום ובצל
צלי שייטל עם שיניי שום ובצל צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:33 06/01/2011

נתח שייטל שחום ועסיסי עם שום, בצל, תפוחי אדמה ויין לבן

 
 
 
 
 

מצרכים: 

1 נתח שייטל של כ-2 ק"ג

3 כפות שמן זית

1 ראש שום מופרד לשניים קלופות

12 תפוחי אדמה קטנים

2 כפות רוזמרין

2 כפות תימין

מלח

פלפל גרוס

 

מצרכים לרוטב: 

כוס וחצי יין לבן יבש

2 כפות חרדל

1/3 כוס מיץ לימון סחוט

 

אופן הכנה:

  • מורחים את הנתח בשמן, ממליחים ומפלפלים ומפזרים עליו מעט מהעשבים.
  • משחמים את הנתח בסיר, סביב סביב עד שהוא שחום יפה. מוצאים מהסיר.
  • מוסיפים לסיר את שיניי השום ותפוחי האדמה יחד עם שאר העשבים. משחימים מעט.
  • מערבבים את חומרי הרוטב , מוסיפים לסיר ומביאים לרתיחה.
  • מחזירים את הבשר לסיר, מבשלים על להבה נמוכה שעה.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

גלילות חזה עוף ממולאות

שיפודי נקניקיות לילדים

כרובית במילוי בשר טחון

שיפודי בשר עם פירה כרובית

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.