מתכון לגזרים בזיגוג חמאה ובצלים

 
גזרים, צימוקים ובצלים מזוגגים
גזרים, צימוקים ובצלים מזוגגים צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:28 09/01/2011

מנה ראשונה קלילה וטעימה של גזרים מזוגגים עם חמאה, ג'ינג'ר, צימוקים ובצלצלים

 
 
 
 
 

מצרכים:

8 גזרים חתוכים

16 בצלצלים

1/2 כוס צימוקים מושרים במיץ לימון

30 גרם חמאה

2 כפות סוכר חום

1 כף ג'ינג'ר קצוץ

3 כפות מיץ לימון

2 כוסות מים

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  • שמים במחבת רחבה את כל הנוזלים והחמאה ומביאים לרתיחה.
  • מכניסים פנימה את הגזרים, בצל וצימוקים, מלח ופלפל.
  • מבשלים כחצי שעה, עד שהגזרים ובצלים מזוגגים ומבריקים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

סלט קוסקוס מלא עם טופו

מתכון לסלט קינואה עם שקדים וחמוציות

מתכון לסלט עוף עם שומשום

סלט פטרוזיליה ברוטב לימון ודבש

סלט עוף פריך

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.