מתכון לפסטה בולונז

 
פנה בולונז
פנה בולונז צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:49 10/01/2011

מנה קלאסית של פסטה פנה עם בשר בקר טחון ורוטב עגבניות עשיר

 
 
 
 
 

מצרכים: 

5 כפות שמן זית

8 עלי מרווה

4 שיני שום קצוצות

1 בצל קצוץ דק

1 גזר קצוץ

1 ראש סלרי קטן קצוץ

3 מקלות סלרי

750 גרם בשר טחון

מלח

פלפל

מעט שבבי צ'ילי

1 כוס יין אדום יבש

1 קופסה עגבניות מרוסקות

500 גרם פסטה פנה מבושלת מראש 

עלי בזיליקום

 

אופן הכנה: 

  • שמים את השמן ומרווה בסיר.
  • מטגנים את השום, בצל, גזר ושני הסלרי כשלוש דקות.
  • מוסיפים את הבשר, מתבלים ומשחימים.
  • מוסיפים את היין האדום, מביאים לרתיחה ומבשלים כחמש דקות.
  • מוסיפים עגבניות ומבשלים על להבה נמוכה כשעה.
  • מכניסים פנימה פסטה פנה מבושלת.
  • מערבבים פנימה בזיליקום ומגישים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

כרוב ממולא של אמא

ממליגה רומנית 

קנלוני במילוי בטטות

סלטים טריפוליטאים

פתאי מוקפץ עם ירקות וטופו

בורקס לייט עם טחינה אדומה

כרוב ממולא צמחוני

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.