מתכון לפסטה קצרה עם כרובית

 
פסטה קצרה עם כרובית
פסטה קצרה עם כרובית צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:47 10/01/2011

פסטה מסולסלת עם פרחי כרוביות, פירורי לחם מטוגנים וגבינת פרמזן מפוררת מעל

 
 
 
 
 

מצרכים: 

רבע כוס פירורי לחם

כף שמן זית

5 כפות שמן זית

6 עלי מרווה

2 שיני שום קצוצות

1 חבילה פסטה קצרה

1 כרובית מופרדת לפרחים, מבושלת שלוש דקות במים רותחים

מלח

פלפל שחור גרוס

מעט אגוז מוסקט

3 כפות מיץ לימון

1 כף קליפת לימון מגורדת 

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

גבינת פרמזן מגורדת

 

אופן הכנה: 

  • מטגנים את פירורי הלחם בשמן זית תוך עירבוב עד שהם שחומים.
  • שמים את השמן, מרווה ושום במחבת ומטגנים כדקה.
  • מכניסים את הפסטה לסיר עם מים רותחים מומלחים.
  • מוסיפים את הכרובית ומטגנים יחד שלוש דקות.
  • ממליחים, מפלפלים ומוסיפים אגוז מוסקט.
  • מוסיפים מעט מיץ וקליפת הלימון ומבשלים 2 דקות נוספות.
  • מסננים את הפסטה מהמים, מוסיפים אותה לרוטב.
  • מערבבים, מורידים מהאש מערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
  • מפזרים מעל את פירורי הלחם והפרמזן.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

כרוב ממולא של אמא

ממליגה רומנית 

קנלוני במילוי בטטות

סלטים טריפוליטאים

פתאי מוקפץ עם ירקות וטופו

בורקס לייט עם טחינה אדומה

כרוב ממולא צמחוני

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.