מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות

 
פסטה קונכיות עם פטריות
פסטה קונכיות עם פטריות צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:48 10/01/2011

פסטת קונכיות עטופה ברוטב עשיר של שמנת עם פטריות וגבינה מותכת מעל

 
 
 
 
 

מצרכים: 

1 חבילה פסטה קונכיות

40 גרם חמאה

2 כפות שמן זית

2 שיני שום קצוצות

5 עלי מרווה

1 שקית פטריות פורצ'יני יבשות, מושרות וסחוטות

4 פטריות פורטבלו גדולות

2 פטריות מלך היער

מלח

פלפל

חצי מיכל שמנת מתוקה

גבינת פרמזן מגורדת

 

אופן הכנה: 

  • מכניסים את הפסטה לסיר עם מים רותחים מומלחים.
  • שמים את החמאה, שמן זית, שום ומרווה במחבת רחבה.
  • מוסיפים את הפטריות, מלח ופלפל ומטגנים שתי דקות.
  • מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה, מבשלים 2 דקות להסמכה.
  • מוציאים את הפסטה המוכנה מהסיר, מסננים ומעבירים אותה לרוטב. מערבבים.
  • מגישים עם גבינה מגורדת.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

כרוב ממולא של אמא

ממליגה רומנית 

קנלוני במילוי בטטות

סלטים טריפוליטאים

פתאי מוקפץ עם ירקות וטופו

בורקס לייט עם טחינה אדומה

כרוב ממולא צמחוני

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.