מתכון לברבוניות ברוטב עגבניות חריף

 
ברבוניות ברוטב עגבניות חריף
ברבוניות ברוטב עגבניות חריף צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 22:24 11/01/2011

ברבוניות מטוגנות עד פריכות מוגשות עם רוטב עגבניות חריף בניחוח שום

 
 
 
 
 

מצרכים: 

1 כוס קמח

מלח

פלפל

12 ברבוניות

מעט שמן זית לטיגון

6 עגבניות שרופות קלופות

1 פלפל ירוק חריף

2 שיני שום

3 כפות שמן זית

כפית סוכר

20 עלי בזיליקום

 

אופן הכנה: 

  • מערבבים את הקמח, מלח ופלפל.
  • מקמחים את הדגים בעדינות.
  • מטגנים את הדגים במעט שמן זית כשתי דקות מכל צד.
  • מרסקים במעבד מזון את חומרי הרוטב.
  • מניחים את הרוטב על צלחת, שמים עליו את הדגים ומגישים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני דגים? נסו את אלה:

פילה דניס עם בורגול

פיש אנד צ'יפס

בלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון

סלמון בתנור עם בטטות

דג שלם אפוי בתנור

בורי עם ירקות מוקפצים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.