מתכון לפסטה עם ברבוניות ופסטו

 
פסטה עם ברבוניות ופסטו
פסטה עם ברבוניות ופסטו צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 22:24 11/01/2011

פסטה רחבה עם ברבוניות צרובות על המחבת וממרח פסטו ביתי בריח משגע

 
 
 
 
 

מצרכים: 

1 חבילה פסטה פפרדלה

1/3 כוס שמן זית

מלח

פלפל גרוס

1 כוס בזיליקום

2 שיני שום

2 כפות צנוברים כתושים

6 פילה ברבונייה

מעט קמח לקימוח

צרור בזיליקום

 

אופן הכנה:

  • מבשלים את הפסטה במים רותחים ומומלחים.
  • מרסקים את הבזיליקום, שום, שמן זית, מלח ופלפל לתערובת פירורית.
  • מערבבים בקערית ומוסיפים את הצנוברים.
  • מקמחים מעט את הדגים וצורבים דקה מכל צד.
  • מוציאים ומסננים את הפסטה, מערבבים אותה עם הדגים והפסטו.  

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני דגים? נסו את אלה:

פילה דניס עם בורגול

פיש אנד צ'יפס

בלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון

סלמון בתנור עם בטטות

דג שלם אפוי בתנור

בורי עם ירקות מוקפצים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.