מתכון לקרפ במילוי גבינות ושוקולד

 
קרפ במילוי ריקוטה ודובדבנים מיובשים
קרפ במילוי ריקוטה ודובדבנים מיובשים צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:29 12/01/2011

קרפ מגולגל במילוי תערובת גבינות עשירה ודובדבנים מוגש עם רוטב שוקולד מעל

 
 
 
 
 

מצרכים: 

12 קרפים מוכנים

חצי כוס דובדבנים מיובשים, מושרים בקוניאק

400 גרם גבינת ריקוטה

100 גרם גבינת מסקרפונה

3 כפות אבקת סוכר

1 כף קליפת לימון

1 כפית וניל

200 גרם שוקולד

מיכל שמנת מתוקה

מעט וניל

 

אופן הכנה:

  • טורפים במיקסר את הגבינות, סוכר וקליפת לימון.
  • מוסיפים את הדובדבנים ומערבבים.
  • ממלאים את הקרפים ומניחים בכלי.
  • מרתיחים את השמנת, ממיסים בה את השוקולד והוניל ומבשלים מעט.
  • יוצקים הכל על הקרפים הממולאים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון לעוגת שוקולד רכה ומטריפה

מתכון לעוגת תפוזים גבוהה

מתכון לבלינצ'ס לייט

מתכונים לעוגות תפוזים

מתכונים לעוגות שוקולד

מתכון לעוגת שוקולד ומרשמלו

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.