סטייק עם תפוחי אדמה

 
סטייק עם תפוחי אדמה על כיריים סמסונג אינדוקציה
סטייק עם תפוחי אדמה על כיריים סמסונג אינדוקציה צילום: אהרוני, ערוץ 10
 
עודכן 08:52 05/01/2011

מתכון פשוט ועסיסי של נתח סינטה צרוב על מחבת בתוספת תפוחי אדמה ורוקט

 
 
 
 
 

מצרכים:

נתח סינטה יפה
שמן זית
טימין
מלח, פלפל
4 תפוחי אדמה מבושלים, קלופים
צרור רוקט
שמן זית
מיץ לימון
מלח גס, פלפל גרוס

אופן הכנה:

פורסים את הנתח לפרוסות דקות. מורחים בשמן זית, ממליחים ומפלפלים ומפזרים עלי טימין.
פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות של חצי ס"מ, ממליחים ומפלפלים. במחבת אחת מטגנים את תפוחי האדמה בשמן זית עד להשחמה. במחבת שנייה לוהטת, צורבים את הנתחים מכל צד.
מערבבים את הרוקט עם לימון, שמן זית ומלח גס. מסדרים את תפוחי האדמה על צלחות הגשה, עליהם את הרוקט ומעל את הבשר.

 

עוד ב'מטבח של המחר':

רוצים לראות איך ניתן לאפות שני מתכונים באותו הזמן? כנסו וגלו בעצמכם >>

וגם  - הדבר החם הבא: כיריים אינדוקציה. לתכנן את זמן הבישול במקסימום בטיחות >> 

 

מתכונים נוספים:

כדורי בשר ברוטב חלב קוקוס>>

פסטליטוס במילוי כבד קצוץ>>

מרק צ'ורבה>>

לביבות דג דניס עם ארטישוק>>

 
עוד כתבות במדור המטבח של המחר
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.