מתכון לברבוניות פריכות עם צ'יפס

 
ברבוניות עם סלסת עגבניות וצ'יפס מבטטה ותפוחי אדמה
ברבוניות עם סלסת עגבניות וצ'יפס מבטטה ותפוחי אדמה צילום: ערוץ 10
 
עודכן 18:30 07/01/2011

ברבוניות מטוגנות בציפוי פריך עם סלסת עגבניות חריפה וצ'יפס דקיקים של בטטה ותפוחי אדמה

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 ק"ג דגי ברבוניות קטנים וטריים

כוס וחצי קמח תירס

חצי כוס כוסברה קצוצה

כוס קמח לבן

מלח

פלפל

2 כפות קליפת לימון

2 ביצים טרופות

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את הקמח תירס, מלח, פלפל, קליפת לימון וכוסברה.
  • טובלים את הדגיגים בקמח לבן ולאחר מכן בביצה טרופה ולבסוף בתערובת הקמח תירס.
  • מטגנים בשמן עמוק חם כחמש דקות עד שהדגים זהובים ופריכים.

 

רוטב עגבניות

 

מצרכים:

6 עגבניות תמר בשלות, קלופות

2 שיני שום

פלפל ירוק חריף מנוקה מחרצנים

3 כפות שמן זית

4 כפות כוסברה קצוצה

 

אופן הכנה:

  • מרסקים במעבד מזון בכפתור הפולסים את העגבניות, שום ופלפל חריף.
  • מעבירים לקערה ומוסיפים את השמן וכוסברה, מערבבים ומגישים עם הדגים.

 

צ'יפסים דקיקים

 

מצרכים: 

2 שורש פטרוזילה

1 סלק

1 בטטה קטנה

3 תפוחי אדמה

 

אופן הכנה:

  • פורסים את הירקות עם מנדולינה לפרוסות דקות מאד.
  • מטגנים בשמן עמוק וחם עד שהם פריכים.
  • מוציאים, מסננים, ממליחים ומגישים עם הדגים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את הברבוניות? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני דגים? נסו את אלה:

חריימה חריף עם פול

פילה דניס עם בורגול

פיש אנד צ'יפס

בלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון

סלמון בתנור עם בטטות

דג שלם אפוי בתנור

בורי עם ירקות מוקפצים

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.