מתכון לאוסובוקו בבירה וירקות שורש

 
אוסובוקו בבירה וירקות שורש
אוסובוקו בבירה וירקות שורש צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:52 13/01/2011

פרוסות אוסובוקו בבישול איטי עם ירקות שורש מטוגנים בבירה

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 פרוסות של אוסובוקו

מעט קמח

מלח

פלפל

פלפל גרוס

4 כפות שמן זית

2 גבעולי תימין

2 גבעולי רוזמרין

3 עלי דפנה

8 גרגירי פלפל אנגלי

1 בצל גדול קצוץ גס

1 ראש שום חצוי לרוחבו

3 גזרים חתוכים לפיסות

3 שורש פטרוזיליה קלופים חתוכים לפיסות

2 ראשי סלרי חתוכים לפיסות

2 בקבוקי בירה

 

אופן הכנה:

  • ממליחים, מפלפלים ומקמחים את הנתחים.
  • משחימים בשמן כמה דקות ומוצאים מהתבנית.
  • מטגנים מעט את הירקות, יוצקים לסיר את הבירה, מביאים לרתיחה.
  • מחזירים את הבשר לתבנית, מכסים בנייר כסף, מביאים שוב לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כ-3 שעות.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

מרק בצל עשיר בטעמים

מרק קרם פטריות

כדורי בשר בניחוח כמון

ממליגה רומנית

מרק עוף של סבתא

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.