מתכון לאוסובוקו טלה עם שומר

 
אוסובוקו טלה עם שומר
אוסובוקו טלה עם שומר צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:52 13/01/2011

אוסובוקו טלה בתנור עם פקעות שומר, שום, לימון, בצל ומרווה

 
 
 
 
 

מצרכים: 

4 אוסובוקו טלה חתוכים לשניים

מלח

פלפל

פלפל גרוס

5 כפות שמן זית

6 עלי מרווה

סרט קליפה מלימון מאחד

8 שיני שום שלמות, מעוכות מעט

1 בצל גדול קצוץ גס

4 פקעות שומר חתוכות לרבעים

4 כוסות מים רותחים

1/3 כוס מיץ לימון

 

אופן הכנה: 

  • ממליחים ומפלפלים את הבשר, מטגנים ומשחימים בשמן סביב סביב מוציאים מהסיר.
  • משחימים את הבצל, השום והשומר כמה דקות, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  • מחזירים את הבשר על שאר החומרים, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כשלוש שעות.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

מרק בצל עשיר בטעמים

מרק קרם פטריות

כדורי בשר בניחוח כמון

ממליגה רומנית

מרק עוף של סבתא

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.