מתכון לאוסובוקו ביין אדום

 
אוסובוקו ביין אדום
אוסובוקו ביין אדום צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:54 13/01/2011

אוסובוקו עגל חלב בתנור עם שום, בצל, עלי דפנה ויין אדום

 
 
 
 
 

מצרכים: 

6 נתחי אוסובוקו עגל חלב

קמח לקימוח

מלח

פלפל

4 כפות שמן זית

12 בצלים שלמים קלופים בגודל בינוני

1 ראש שום חצוי

4 עלי דפנה

8 גרגירי פלפל אנגלי

גבעול מרווה

בקבוק יין אדום

פטרוזיליה קצוצה

 

אופן הכנה:

  • מקמחים, ממליחים ומפלפלים את הנתחים.
  • מטגנים בסיר רחב עם שמן הזית. מוצאים מהסיר.
  • מטגנים את הבצלים והשום.
  • מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
  • מחזירים את הבשר לסיר, מוסיפים את שאר החומרים, מביאים לרתיחה ומבשלים כשלוש שעות.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

מרק בצל עשיר בטעמים

מרק קרם פטריות

כדורי בשר בניחוח כמון

ממליגה רומנית

מרק עוף של סבתא

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.