מתכון לברוסקטה עם ממרח קישואים ובצל

 
ברוסקטה עם ממרח קישואים ובצל
ברוסקטה עם ממרח קישואים ובצל צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:31 16/01/2011

ג'בטות קלויות ופריכות עם ממרח קישואים ביתי שהולך נהדר עם שלל לחמים

 
 
 
 
 

מצרכים: 

5 קישואים פרוסים דק

5 כפות שמן זית

1 בצל קצוץ דק

מלח

פלפל גרוס

2 ג'בטות חצויות

שמן

1 כף קליפת לימון

2 כפות מיץ לימון

כפית כורכום

חצי כוס פטרוזיליה

 

אופן הכנה: 

  • שמים במחבת את השמן ומאדים לאט את הבצל, הקישואים וקליפת הלימון כחצי שעה.
  • חוצים את הג'בטות לאורכן וקולים מעל מחבת פסים עם מעט שמן.
  • מוסיפים למחבת עם הקישואים את הכורכום, מלח ופלפל ואת מיץ הלימון ומבשלים עוד חמש דקות.
  • מרסקים לממרח.
  • מניחים על הג'בטות מהתערובת ומגישים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

סלטים טריפוליטאים

המדריך להנבטה ביתית

3 דרכים להכנת סלט סלק

סלט קוסקוס מלא עם טופו

מתכון לסלט קינואה עם שקדים וחמוציות

מתכון לסלט עוף עם שומשום

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.