מתכון לסירות קישואים ממולאות

 
סירות קישואים ממולאות זיתים וגבינה
סירות קישואים ממולאות זיתים וגבינה צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:31 16/01/2011

קישואים חצויים ואפויים בתנור במילוי תערובת של זיתים, פירורי לחם וצנוברים

 
 
 
 
 

מצרכים:

8 קישואים קטנים

100 גרם זיתי קלמטה מגולענים

2 שיני שום

2 כפות שמן זית

כוס מים

יוגורט סמיך להגשה

חצאי לימון

 

מצרכים למילוי:

3 כפות שמן זית

100 גרם גבינת פרמזן מגורדת

1/2 כוס פירורי לחם

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק

פלפל גרוס

3 כפות צנוברים

 

אופן הכנה: 

  • חוצים את הקישואים לאורכם, מרוקנים אותם בעזרת כפית פריזאית.
  • מרסקים את הזיתים, שום ושמן זית במעבד מזון.
  • מערבבים את הממרח עם שאר חומרי המילוי.
  • ממלאים את סירות הקישואים בתערובת.
  • מניחים בתבנית אפיה, מוסיפים אליה 2 כפות שמן זית וכוס מים.
  • מכסים בנייר כסף ואופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה.
  • מסירים את נייר הכסף ב-10 הדקות האחרונות.
  • מגישים על יוגורט עם חצאי לימון.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

סלטים טריפוליטאים

המדריך להנבטה ביתית

3 דרכים להכנת סלט סלק

סלט קוסקוס מלא עם טופו

מתכון לסלט קינואה עם שקדים וחמוציות

מתכון לסלט עוף עם שומשום

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.