מתכון לפסטה עם קישואים

 
פסטה עם זוקיני
פסטה עם זוקיני צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:32 16/01/2011

פסטה רחבה ברוטב קליל של שמן זית בניחוח שום עם פרוסות של קישואים וגבינת פרמזן

 
 
 
 
 

מצרכים: 

4 כפות שמן זית

3 שיני שום חצויות

4 זוקיני פרוסים

6 עלי מרווה

1 חבילת פסטה פפרדלה

כף קליפת לימון

3 כפות מיץ לימון

מלח

פלפל

מיץ לימון

כוס עלי בזיליקום

חצי כוס גבינת פרמזן מגורדת

 

אופן הכנה:

  • שמים את השמן עם המרווה במחבת וכשהוא חם, מכניסים פנימה את הקישואים והשום לצריבה של שלוש דקות.
  • מבשלים את הפסטה.
  • מוסיפים למחבת את המיץ וקליפת הלימון, מלח ופלפל.
  • מסננים את הפסטה ומכניסים למחבת עם הקישואים.
  • מוסיפים עוד מיץ לימון ומערבבים שוב.
  • מעבירים לקערה, מוסיפים את הגבינה והבזיליקום ומגישים מיד. 

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני פסטה? נסו את אלה: 

פסטה פנה ברוטב עגבניות

קנלוני גבינות ובטטות

3 מתכונים להכנת לזניה

מתכון ללזנסקה - שילוב של מוסקה ולזניה

מתכון לקנלוני במילוי תרד וגבינות

מתכון לפסטה עם ירקות וגבינה בולגרית

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה 

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.