מתכון לפסטה קונכיות במילוי בשר

 
פסטה קונכיות במילוי בשר ורוטב עגבניות
פסטה קונכיות במילוי בשר ורוטב עגבניות צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:01 17/01/2011

פסטה קונכיות אפויה בתנור במילוי בשר טחון מתובל ורוטב עגבניות

 
 
 
 
 

מצרכים למילוי:  

3 כפות שמן זית

1 בצל קטן קצוץ

2 שיני שום קצוצות

כף תימין

מעט שבבי צ'ילי

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

מלח

פלפל 

500 גרם בשר טחון 

 

מצרכים לרוטב:

 

3 כפות שמן

2 שיני שום קצוצות

1 בצל קצוץ

2 קופסאות עגבניות מרוסקות

מלח

פלפל

 

מצרכים לשאר המתכון:

 

 

חבילת פסטה קונכיות גדולות מבושלות חצי בישול (5 דקות)

צרור עלי בזיליקום

 

אופן הכנה: 

 

  • מטגנים את חומרי המילוי (פרט לבשר) עד להשחמה.
  • מוסיפים למחבת את הבשר ומקררים לגמרי.
  • מטגנים בשמן את חומרי הרוטב בהדרגה כעשר דקות.
  • מוציאים את המילוי מהמקרר וממלאים את הקונכיות בתערובת המילוי.
  • יוצקים את הרוטב לתבנית חסינת חום, מניחים על הרוטב את הקונכיות.
  • אופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה.
  • מוציאים מהתנור ומגישים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני פסטה? נסו את אלה: 

פסטה פנה ברוטב עגבניות

קנלוני גבינות ובטטות

3 מתכונים להכנת לזניה

מתכון ללזנסקה - שילוב של מוסקה ולזניה

מתכון לקנלוני במילוי תרד וגבינות

מתכון לפסטה עם ירקות וגבינה בולגרית

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.