מתכון לתבשיל שוקיים ביין

 
תבשיל שוקיים עם בצלצלים, בלסמי ויין
תבשיל שוקיים עם בצלצלים, בלסמי ויין צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 17:30 18/01/2011

שוקי עוף שחומים עם בצל מטוגן מזוגגים ברוטב עדין של חומץ בלסמי ויין

 
 
 
 
 

מצרכים: 

12 שוקיים ללא העצם

3 כפות שמן זית

300 גרם בצלי פנינה קלופים

כף ג'ינג'ר

כף תימין

12 כפות חומץ בלסמי

1/2 1כוס יין פורט

פטרוזיליה קצוצה

 

אופן הכנה: 

  • ממליחים ומפלפלים את השוקיים ומטגנים בשמן עם הבצלים והג'ינג'ר עד להשחמה.
  • מוסיפים את שאר החומרים, מביאים לרתיחה.
  • מבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה.
  • מפזרים פטרוזיליה קצוצה.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

קבב רומני עם רוטב שום וצ'יפס

רולדת בשר עם פטריות

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

גלילות חזה עוף ממולאות

שיפודי נקניקיות לילדים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.