מתכון לשוקי עוף בציפוי פריך

 
שוקיים מטוגנות בציפוי פריך
שוקיים מטוגנות בציפוי פריך צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 17:35 18/01/2011

שוקי עוף מתובלים בצ'ילי וחרדל, בציפוי פריך של פירורי לחם זהובים. מוגש לצד רוטב מיונז וחרדל

 
 
 
 
 

מצרכים למשרה:

12 שוקיים ללא העצם

1 כף חרדל

2 כפות תימין

3 כפות מיץ לימון

2 כפות שמן זית

2 שיני שום כתושות

מעט שבבי צ'ילי

מלח

פלפל

 

מצרכים לציפוי: 

2 ביצים

פירורי לחם 

מיונז וחרדל להגשה

 

אופן הכנה: 

  • מערבבים את השוקיים עם חומרי המשרה למספר שעות.
  • טובלים את השוקיים בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק כעשר דקות, בסיר עמוק או צ'יפסר.
  • מעבירים לתבנית תנור או צלייה, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לעוד עשר דקות.
  • מגישים עם מיונז וחרדל.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

קבב רומני עם רוטב שום וצ'יפס

רולדת בשר עם פטריות

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

גלילות חזה עוף ממולאות

שיפודי נקניקיות לילדים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.