מתכון לבורקס במילוי שוקולד וחלבה

 
בורקס שוקולד וחלבה
בורקס שוקולד וחלבה צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:34 19/01/2011

בצק עלים פריך שמתפצפץ בפה במילוי שוקולד עם שמנת מתוקה וחלבה

 
 
 
 
 

מצרכים:

500 גרם בצק עלים

ביצה טרופה

סוכר גבישי

3/4 מיכל שמנת

200 גרם שוקולד

150 גרם חלבה מפוררת

2 חלמונים

וניל

 

אופן הכנה:

  • ממיסים את השוקולד ביחד עם השמנת.
  • מערבבים פנימה חלבה, וניל ושני חלמונים. מקררים לגמרי.
  • חותכים את הבצק לעיגולים וממלאים בתערובת השוקולד.
  • ניתן למלא גם בעזרת מכשיר רבילוי גדול שסוגר את המאפה בצורה דקורטיבית.
  • מורחים בביצה ומפזרים סוכר.
  • אופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון לכדורי תמרים והפתעות

מתכון לקאפקייקס שוקולד

מתכון לעוגיות קרמל

מתכון לעוגת שוקולד מטריפה

מתכון לעוגת תפוזים גבוהה

מתכון לבלינצ'ס לייט

מתכונים לעוגות תפוזים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.