מתכון למרק כתום

הדפס
 
מרק ירקות כתומים שהולך מצוין עם קרוטונים ביתיים
מרק ירקות כתומים שהולך מצוין עם קרוטונים ביתיים צילום: אנטולי מיכאלו
 
עודכן 15:33 10/01/2011

המרק המוכר והאהוב שמשלב בטטה, דלעת וגזר בלי טיפה אחת של שמנת

 

מצרכים:

3 גזרים בינוניים

בטטה אחת בינונית

בצל לבן אחד בינוני

חצי ק"ג דלעת

3 שיני שום

2 ליטר מים

1 כוס חלב

מלח

פלפל

אגוז מוסקט

 

אופן הכנה: 

  • קולפים את הירקות וחותכים לקוביות.
  • קוצצים את הבצל ומאדים עם מעט שמן עד שהוא הופך לשקוף.
  • מוסיפים את השום וממשיכים באידוי 2 דקות נוספות.
  • מוסיפים את כל הירקות, המים והתבלינים.
  • מבשלים מכוסה על אש קטנה במשך שעה.
  • מרסקים את תכולת הסיר במרסק יד (או מעבד מזון).
  • מבשלים את המרק למעט החלב והמוסקט במשך שעה.
  • מוסיפים חלב ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.

 

המתכון באדיבות בית האוכל של Home Made. רחוב הנצי"ב 18, שכונת מונטיפיורי - ת"א.

 

מחפשים עוד מתכוני מרקים? נסו את אלה:

מרק עגבניות עם שעועית

מרק ירקות עם גריסים

מרק אפונה ופלפל שיפקה

מרק קרם בטטה

מרק עדשים עם קוביות בשר

מרק כרוב עם נקניקים

מרק עדשים טורקי

לכל מתכוני המרקים >>

 
עוד כתבות במדור מתכוני מרקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.