מתכון לרולדת בשר ופטריות

 
מנה מרשימה שתקצור אינספור מחמאות - רולדה במילוי בשר ופטריות
מנה מרשימה שתקצור אינספור מחמאות - רולדה במילוי בשר ופטריות צילום: הילה צור
 
עודכן 10:29 12/01/2011

בצק שמרים זהוב מנוקד בשומשום במילוי תערובת של בשר טחון עם פטריות

 
 
 
 
 

מצרכים לבצק שמרים:

1/2 ק"ג קמח

1 כף שמרים יבשים

1 כפית מלח

1 כפית סוכר

1/4 כוס שמן זית

כוס מים

 

אופן הכנה:

  • מערבלים במיקסר 7 דקות עד לקבלת בצק רך. במידת הצורך מוסיפים מים או קמח.
  • מתפיחים כ-40 דקות בקערה מכוסה במגבת.

 

מצרכים למילוי:

1 ק"ג בשר בקר טחון

1 חבילת פטריות שמפיניון קצוצות

1 חבילת פטריות פורטובלו קצוצות

2 בצלים קצוצים

3 שיני שום קצוצות

1 גזר מגורר

1/2 כוס יין אדום

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  • מטגנים בצל, שום, גזר ופטריות במחבת עם מעט שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
  • מוסיפים בשר ויין ומבשלים עד שהבשר מוכן.
  • מסננים ומעבירים נוזלים בחזרה למחבת.
  • מצמצמים לרוטב סמיך ומערבבים עם הבשר.
  • מרדדים בצק לריבוע, מניחים מילוי במרכז ומגלגלים לרולדה.
  • מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה, מעטרים בשומשום ואופים כ 30-35 דקות ב-170 מעלות.

 

המתכון באדיבות השף חיים סלמון לפסטיבל "יין, שוקולד&קפה" בקניון CINEMALL בחיפה.

 

עוד מתכוני בשר מעולים:

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

גלילות חזה עוף ממולאות

שיפודי נקניקיות לילדים

כרובית במילוי בשר טחון

שיפודי בשר עם פירה כרובית

 
עוד כתבות במדור מתכונים לבשר ועוף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.