מתכון לקציצות בשר ברוטב לימוני

 
קציצות בשר עם ארטישוק ולימון
קציצות בשר עם ארטישוק ולימון צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:09 20/01/2011

קציצות בשר ביתיות עם לבבות ארטישוק ורוטב לימוני בניחוח שום

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 כמות קציצות בסיסיות

3 כפות שמן זית

1 בצל גדול חתוך לקוביות

5 שיני שום מעוכות

5 עלי מרווה

6 לבבות ארטישוק חתוכים לרבעים

3 כוסות מרק צח

שליש כוס מיץ לימון

 

אופן הכנה:

  • שמים בסיר את השמן ומאדים בו את השום, מרווה ובצל כשתי דקות.
  • מוסיפים את הארטישוק ומטגנים עוד 2 דקות.
  • מוסיפים את המרק הצח, ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את הקציצות ומיץ הלימון, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כ-45 דקות.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

רולדת בשר עם פטריות

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

גלילות חזה עוף ממולאות

שיפודי נקניקיות לילדים

כרובית במילוי בשר טחון

שיפודי בשר עם פירה כרובית

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.