מתכון לקציצות כרישה

 
קציצות כרישה
קציצות כרישה צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:41 23/01/2011

קציצות כרישה זהובות עם עשבי תיבול, גבינת קשקבל וציפוי של פירורי לחם פריכים

 
 
 
 
 

מצרכים: 

8 כרישות מנוקות, חתוכות לפיסות של 6 ס"מ

1 בצל חתוך לרבעים

1 כוס פירורי לחם

3 ביצים

מלח

פלפל

אגוז מוסקט

1 כוס פטרוזיליה קצוצה

150 גרם גבינת קשקבל 

פירורי לחם לציפוי

1 לימון להגשה

 

אופן הכנה:

  • מבשלים את הכרישה במים רותחים עם מלח כחצי שעה.
  • מסננים וסוחטים היטב, כמה שיותר.
  • שמים במעבד מזון עם הבצל ומרסקים לתערובת פירורית, מעבירים לקערה.
  • מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.
  • צרים מהתערובת קציצות ומטגנים בחמאה או שמן זית עד שהן זהובות.
  • מגישים עם חצאי לימונים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

תבשיל אורז חגיגי

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

גלילות חזה עוף ממולאות

שיפודי נקניקיות לילדים

כרובית במילוי בשר טחון

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.