מתכון למאפה כרישה ותפוחי אדמה

 
מאפה כרישה, תפו"א וגבינה
מאפה כרישה, תפו"א וגבינה צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:41 23/01/2011

מאפה זהוב ועשיר שמשלב כרישה, קוביות תפוחי אדמה, גבינה מותכת ופירורי לחם

 
 
 
 
 

מצרכים: 

5 כרישות מנוקות, מבושלות ומסוננות

5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות ומבושלים מראש

60 גרם חמאה

5 עלי מרווה

1 בצל פרוס

2 שיני שום קצוצות

1 כף קליפת לימון

מלח

פלפל גרוס

1 מיכל שמנת

3 ביצים

3 כפות קמח

2 כוסות  חלב

100 גרם גבינת צ'דר /פרמזן

מעט פירורי לחם

 

אופן הכנה: 

  • שמים את החמאה, מרווה ושום במחבת רחבה, מאדים את הבצל, תפוחי האדמה והכרישה כשלוש דקות.
  • מערבבים את החלב, שמנת, ביצים, גבינה, קמח ותבלינים.
  • מוסיפים את תערובת הבצל ותפוחי האדמה (אחרי שהתערובת התקררה מעט).
  • מעבירים את תערובת הכרישה לכלי חסין חום ומפזרים מעל מעט פירורי לחם וגבינה.
  • אופים בחום של 180 מעלות כ-45 דקות.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

תבשיל אורז חגיגי

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

גלילות חזה עוף ממולאות

שיפודי נקניקיות לילדים

כרובית במילוי בשר טחון

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.