מתכון לתבשיל עוף עם כרישה ושזיפים יבשים

 
תבשיל עוף עם כרישה ושזיפים יבשים
תבשיל עוף עם כרישה ושזיפים יבשים צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:43 23/01/2011

שוקי עוף מבושלים עם כרישה ושזיפים מיובשים שהופכים לרוטב עדין ומתקתק

 
 
 
 
 

מצרכים:

12 שוקי עוף

מלח

פלפל

4 כפות שמן זית

5 כרישות מנוקות, חתוכות ל-5 ס"מ

18 שזיפים שחורים מיובשים

3 שיני שום מעוכות

1 כף ג'ינג'ר טרי

2 כוסות מים

כפית קינמון

2 כפות דבש

מעט אגוז מוסקט

 

אופן הכנה:

  • ממליחים ומפלפלים את שוקי העוף ומשחימים אותם בסיר רחב. מוציאים.
  • מוסיפים עוד שמן ומאדים את השום, ג'ינג'ר וכרישה כשתי דקות.
  • מחזירים את העוף, מוסיפים את שאר החומרים, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה.

  

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

עוד מתכונים מעולים:

תבשיל אורז חגיגי

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

גלילות חזה עוף ממולאות

שיפודי נקניקיות לילדים

כרובית במילוי בשר טחון

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.