מתכון לאומלט ארטישוק ובצל

 
אומלט ארטישוק ובצל
אומלט ארטישוק ובצל צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 20:11 24/01/2011

אומלט זהוב, אפוי בתנור עם לבבות ארטישוק, עלי מרווה, בצל וגבינת אמנטל

 
 
 
 
 

מצרכים: 

8 לבבות ארטישוק קפואים

2 בצלים פרוסים

5 עלי מרווה

4 כפות שמן זית

5 ביצים מופרדות

1/2 כוס גבינת אמנטל

2 כפות קמח תופח

 

אופן הכנה:

  • פורסים את הארטישוק והבצלים.
  • מטגנים בשמן הזית את המרווה, הארטישוק והבצלים כשלוש דקות.
  • מקציפים את החלבונים לקצף יציב.
  • מערבבים פנימה את החלמונים, קמח וגבינה, מלח ופלפל.
  • יוצקים את התערובת למחבת ומטגנים שלוש דקות.
  • מכניסים לתנור ל-170 מעלות, כשש-שבע דקות, עד שהחלק העליון מזהיב.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

תבשיל אורז חגיגי

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

גלילות חזה עוף ממולאות

שיפודי נקניקיות לילדים

כרובית במילוי בשר טחון

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.