מתכון לפילה פורל עם פסטה

 
פילה פורל בחמאת לימון ועירית
פילה פורל בחמאת לימון ועירית צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 14:54 25/01/2011

פילה פורל מטוגן קלות בחמאה ולימון, מוגש מעל פסטה עם עירית קצוצה

 
 
 
 
 

מצרכים: 

4 פילה פורל

מעט קמח

מלח

פלפל

80 גרם חמאה

4כפות מיץ לימון

4 כפות עירית קצוצה

חבילת פסטה

קליפת לימון מגורדת

 

אופן הכנה: 

  • ממליחים ומפלפלים את הדגים, מקמחים בשכבה דקה.
  • מטגנים את הדגים בחמאה כשתי דקות מכל צד עד שהם זהובים.
  • מוסיפים פנימה את מיץ הלימון ומבשלים יחד עוד דקה.
  • מוציאים את הדגים. מרכזים את הרוטב.
  • מסדרים קערת פסטה, מעליה את הרוטב והדגים.
  • מפזרים מעל את העירית ומגישים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים לדגים? נסו את אלה:

חריימה ברוטב חריף

פילה דניס עם בורגול

פיש אנד צ'יפס

בלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון

סלמון בתנור עם בטטות

דג שלם אפוי בתנור

בורי עם ירקות מוקפצים

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.