מתכון לקציצות פורל זהובות

 
קציצות פורל מעודנות
קציצות פורל מעודנות צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 14:58 25/01/2011

אהרוני מכין קציצות זהובות ופריכות מתערובת של פילה פורל עם שמנת מתוקה, שקדים ועשבי תיבול

 
 
 
 
 

מצרכים: 

6 פילה פורל ללא העור

4 כפות שמנת מתוקה

100 גרם שקדים טחונים

4 כפות פטרוזיליה קצוצה

3 בצלים מירוקים קצוצים

1 ביצה

מלח

פלפל

מעט אגוז מוסקט

כוס וחצי פירורי לחם

50 גרם חמאה לטיגון

 

אופן הכנה:

  • טוחנים את הפורל במעבד מזון דק מאד.
  • מערבבים עם שאר החומרים.
  • צרים מהתערובת קציצות.
  • טובלים בפירורי לחם ומטגנים בחמאה כשלוש דקות מעל צד.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים לדגים? נסו את אלה:

חריימה ברוטב חריף

פילה דניס עם בורגול

פיש אנד צ'יפס

בלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון

סלמון בתנור עם בטטות

דג שלם אפוי בתנור

בורי עם ירקות מוקפצים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.