מתכון לפילה פורל מטוגן עם אורז

 
פילה פורל מטוגן פריך
פילה פורל מטוגן פריך צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 15:01 25/01/2011

פילה פורל מטוגן עם רוטב מתקתק של עגבניות עם צ'ילי וסויה, מוגש לצד אורז לבן ותלתלי בצל ירוק

 
 
 
 
 

מצרכים:

פילה פורל

קמח לקימוח

מלח

פלפל

תלתלי בצל ירוק

 

מצרכים לרוטב: 

2 כפות שמן

1 שן שום קצוצה

1 כף ג'ינג'ר קצוץ

מעט שבבי צ'ילי

2 כפות סוכר חום

1 כף רוטב סויה מתוק

1/2 כוס עגבניות מרוסקות

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  • מסמנים בפילה הדג בעזרת סכין חדה, חריצים קטנים של שתי וערב.
  • ממליחים, מפלפלים ומקמחים מעט.
  • מטגנים בשמן עמוק כשתי דקות.
  • שמים את השמן במחבת, מטגנים את השום והג'ינג'ר כדקה.
  • מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים ומבשלים שלוש דקות.
  • יוצקים אל צלחת, מניחים עליהם את הדגים ומניחים מעל תלתלי בצל ירוק.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים לדגים? נסו את אלה:

חריימה ברוטב חריף

פילה דניס עם בורגול

פיש אנד צ'יפס

בלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון

סלמון בתנור עם בטטות

דג שלם אפוי בתנור

בורי עם ירקות מוקפצים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.