מתכון לאגסים אפויים בקרם שקדים

 
אגסים אפויים בקרם שקדים
אגסים אפויים בקרם שקדים צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 16:58 26/01/2011

מאפה קרם שקדים עם מניפת אגסים מבושלים בציפוי סוכר מקורמל

 
 
 
 
 

מצרכים:  

6 אגסים קלופים אחידים עם העוקץ, מרוקנים מהתחתית

150 גרם חמאה רכה

4\3 כוס סוכר

כפית וניל 

150 גרם שקדים טחונים

2 כפות קמח

2 ביצים

חמאה מומסת למריחה

סוכר לבזיקה

 

לרוטב:

3 כוסות מים

כוס סוכר

2 כפיות וניל

מיץ וקליפת לימון אחד

 

אופן הכנה: 

  • מבשלים את מצרכי הסירופ ומכניסים את האגסים למשך 20 דקות ומוציאים.
  • מקציפים במיקסר עם הגיטרה את החמאה, הסוכר והוניל כשלוש דקות.
  • מוסיפים את הביצים, השקדים והקמח ומערבלים לעוד דקה.
  • שמים את הקרם בתבניות אישיות.
  • חותכים את האגסים למניפה, מניחים בתוך הקרם.
  • מורחים בחמאה מומסת ובוזקים מעט סוכר.
  • אופים בחום של 170 מעלות כחצי שעה. מקררים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכים את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון לעוגת תפוזים גבוהה

מתכון לבלינצ'ס לייט

מתכונים לעוגות תפוזים

מתכונים לעוגות שוקולד

מתכון לעוגת שוקולד ומרשמלו

מתכון לריבועי שוקולד שיש

מתכון למיני פחזניות

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.