מתכון לאגסים עטופים בבצק פילו

 
אגסים עטופים בבצק פילו עם רוטב שוקולד חם
אגסים עטופים בבצק פילו עם רוטב שוקולד חם צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 17:01 26/01/2011

אגסים מבושלים ואפויים במעטפת בצק פילו דק ופריך בליווי רוטב שוקולד חם

 
 
 
 
 

מצרכים: 

6 אגסים קלופים אחידים עם העוקץ, מרוקנים מהתחתית

24 ריבועי פילו בגודל של 20 ס"מ

שמן

1/2  כוס סוכר

1/2 כוס שקדים טחונים

 

לרוטב:

3 כוסות מים

כוס סוכר

2 כפיות וניל

מיץ וקליפת לימון אחד

 

אופן הכנה: 

  • מבשלים את כל חומרי הרוטב ומכניסים את האגסים לבישול של 20 דקות. מקררים.
  • מניחים 4 ריבועי בצק אלה על אלה ועל כל אחד מרססים שמן ומפזרים שכבה דקה של סוכר ואבקת שקדים.
  • מניחים במרכז כל ריבוע אגס, אוספים ועטופים את האגס בבצק. קושרים בחוט.
  • אופים על נייר אפיה בחום של 180 מעלות כעשרים דקות.
  • מגישים עם רוטב שוקולד חם.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכים את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מעמולים במילוי תמרים

מלבי מוקצף עם קדאיף

כדורי נוטלה עם חלבה ותמרים

קאפקייקס שוקולד עם הפתעה

עוגיות קרמל ממכרות

עוגת שוקולד מטריפה

עוגת תפוזים גבוהה

עוגיות שוקולד וחמאת בוטנים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.