מתכון לפסטה מקמח מלא עם ירקות

 
מיץ העגבניות מבשל את הירקות מבלי להשתמש בשמן
מיץ העגבניות מבשל את הירקות מבלי להשתמש בשמן צילום: אבי מלמד
 
עודכן 13:09 18/01/2011

מנה משביעה, בריאה וטעימה שמשלבת פסטה מקמח מלא עם ירקות אפויים בתנור

 
 
 
 
 

מצרכים:

250 גרם פסטה פנה מקמח מלא

3 זוקיני

3 גמבה בצבעים שונים

10 עגבניות

3 גזרים

5 שיני שום

חופן עלי בזיליקום

 

אופן הכנה:

  • מרתיחים סיר מים עם מעט מלח ומבשלים את הפסטה ל-7 דקות. מסננים.
  • בזמן שהפסטה מתבשלת חותכים את העגבניות לקוביות, קוצצים את השום וחותכים את הגמבה והזוקיני לרצועות.
  • מניחים את כל המצרכים פרט לפסטה ולגזר בתבנית עם מעט מלח ומכניסים לתנור מחומם מראש ל-220 מעלות למשך 12 דקות. אין צורך בשמן זית, המיץ של העגבניות יבשל את כל הירקות.
  • מוציאים מהתנור ומערבבים עם הפסטה. מוסיפים עלי בזיליקום ומגרדים 3 גזרים בפומפייה מעל.

 

מחפשים עוד מתכוני פסטה? נסו את אלה: 

פסטה פנה ברוטב עגבניות

קנלוני גבינות ובטטות

3 מתכונים להכנת לזניה

מתכון ללזנסקה - שילוב של מוסקה ולזניה

מתכון לקנלוני במילוי תרד וגבינות

מתכון לפסטה עם ירקות וגבינה בולגרית

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות 

 

המתכון באדיבות אבי מלמד מתוך מדור מתכוני בריאות במיזם הפילנתרופי סרטן - כל מה שבריא לך לדעת.

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסטה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.