מתכון לצלעות צלויות

 
שורת צלעות צלויות
שורת צלעות צלויות צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 15:17 27/01/2011

צלעות בתנור, צלויות ושחומות בתערובת רוזמרין, שום ותימין

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 שורות צלעות טלה מנוקות

3 כפות שמן זית

2 שיני שום כתושות

1 כף רוזמרין

1 כף תימין

4 עלי מרווה קצוצים

מלח

פלפל

גבעול רוזמרין

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את השמן עם התבלינים ומורחים את הצלעות בתערובת.
  • משחימים את הצלעות בתבנית צלייה בחלק החיצוני.
  • קושרים את הצלעות אלה מול אלה ומניחים בתבנית צלייה.
  • מכניסים בינהן גבעול רוזמרין.
  • צולים בחום של 130 מעלות כעשרים דקות.
  • פורסים ומגישים עם שעועית ירוקה.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

קבב רומני עם רוטב שום וצ'יפס

רולדת בשר עם פטריות

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

גלילות חזה עוף ממולאות

שיפודי נקניקיות לילדים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.