מתכון לצלעות בציפוי פריך עם פירה

 
צלעות מצופות בפירורי לחם עם פירה ושעועית
צלעות מצופות בפירורי לחם עם פירה ושעועית צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 15:22 27/01/2011

צלעות מושרות בחרדל ורוזמרין ומצופות בפירורי לחם פריכים לצד פירה תפוחי אדמה ושעועית ירוקה

 
 
 
 
 

מצרכים: 

12 צלעות טלה מנוקות

3 כפות שמן זית

2 כפות חרדל

2 כפות רוזמרין

1 כף קליפת לימון מגורדת

מלח

פלפל

2 ביצים טרופות

1 כוס פירורי לחם

 

אופן הכנה:

  • משרים את הצלעות בתערובת השמן, חרדל והתבלינים כשעה לפחות.
  • טובלים בביצה הטרופה ואחר כך בפירורי הלחם.
  • שמים שמן זית במחבת טפלון גדולה ומטגנים את הצלעות כשלוש דקות מכל צד.
  • מגישים עם חצאי לימונים, פירה ושעועית ירוקה.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

קבב רומני עם רוטב שום וצ'יפס

רולדת בשר עם פטריות

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

גלילות חזה עוף ממולאות

שיפודי נקניקיות לילדים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.