מתכון לצלעות בתבלינים מזרחיים

 
צלעות בתבלינים מזרחיים
צלעות בתבלינים מזרחיים צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 15:24 27/01/2011

צלעות צרובות על המחבת עם שום, כמון, ג'ינג'ר, הל וכוסברה

 
 
 
 
 

מצרכים: 

12 צלעות מנוקות

3 כפות שמן

2 שיני שום כתושות

1 כף ג'ינג'ר מגורד דק

1 כף גרגירי כמון

1 כף גרגירי כוסברה

5 תרמילי הל

מעט שבבי צ'ילי

2 כפות כוסברה קצוצה

3 כפות מיץ ליים

 

אופן הכנה:

  • כותשים את הכוסברה, כמון והל.
  • מערבבים את השמן עם התבלינים ומורחים היטב על הצלעות, משהים לשעה לפחות.
  • מחממים מחבת טפלון ומטגנים את הצלעות להשחמה.
  • יוצקים פנימה את מיץ הליים, מזגגים ומגישים עם עדשים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

קבב רומני עם רוטב שום וצ'יפס

רולדת בשר עם פטריות

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

גלילות חזה עוף ממולאות

שיפודי נקניקיות לילדים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.