מתכון למניפות חצילים מטוגנות

 
מניפות חצילים מטוגנות
מניפות חצילים מטוגנות צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 14:16 30/01/2011

חצילים חתוכים למניפות ומצופים בפירורי לחם פריכים, גבינות ותבלינים

 
 
 
 
 

מצרכים: 

6 חצילים קטנים, חצויים לאורכם 

1/2 כוס פרורי לחם

מעט שבבי צ'ילי

1/2 כוס פרמז'ן מגורדת

1 כף תימין

קליפת לימון

1 כוס קמח

2 ביצים טרופות

שמן עמוק

מיונז (להגשה)

 

אופן הכנה: 

  • חותכים לאורך כל חציל חתכים דקים ליצירת "מניפה".
  • מערבבים בקערה את פירורי הלחם, הגבינה והתבלינים.
  • טובלים כל מניפה בקמח, ביצה ותערובת הפירורים.
  • מטגנים בשמן עמוק.
  • מגישים עם מיונז.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

עוד מתכונים מעולים:

תבשיל אורז חגיגי

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

גלילות חזה עוף ממולאות

שיפודי נקניקיות לילדים

כרובית במילוי בשר טחון

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.