מתכון לחזה ברווז בציפוי תבלינים

 
חזה ברווז בציפוי תבלינים
חזה ברווז בציפוי תבלינים צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:14 01/02/2011

חזה ברווז צרוב על המחבת עם סויה, בלסמי, דבש ויין. מוגש לצד פירה תפוחי אדמה

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 חזות ברווז

מלח

פלפל

3 כפות רוטב סויה

2 כפות שמן זית

3 כפות חומץ בלסמי

2 כפות דבש

4\3 כוס יין אדום יבש

2 עלי דפנה

 

מצרכים לתבלינים:

1 כף גרגירי כוסברה

1 כף גרגירי כמון

1 כף גרגירי פלפל ירוק

כפית פלפל סצ'וני

מלח גס

 

אופן הכנה: 

  • משרים את החזות במשרה למספר שעות.
  • כותשים את התבלינים במכתש ועלי לתערובת פירורית.
  • מוצאים את החזות מהמשרה, מנגבים במגבת נייר.
  • מצפים את החזות בתבלנים וצורבים על מחבת טפלון יבשה על צד העור כחמש דקות, הופכים ומטגנים עוד שלוש דקות.
  • פורסים ומגישים עם הרוטב.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

דג מרוקאי עם קוסקוס

חריימה ברוטב חריף

פילה דניס עם בורגול

פיש אנד צ'יפס

בלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון

סלמון בתנור עם בטטות 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.