מתכון לקונפי אווז

 
קונפי אווז
קונפי אווז צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:18 01/02/2011

שוקיי אווז שחומים, מבושלים עם שום, תימין ועלי דפנה. מוגש לצד כרוב ניצנים

 
 
 
 
 

מצרכים: 

6 שוקי אווז

1 ליטר שומן אווז

3 שיני שום חצויות

5 גבעולי תימין

3 עלי דפנה

5 גריגרי פלפל אנגלי

מלח

פלפל גרוס

 

אופן הכנה:

  • ממיסים את השומן וכל התבלינים בסיר.
  • מכניסים את השוקיים, ומבשלים על להבה נמוכה מאד, על סף רתיחה, כשעתיים.
  • מקררים ומכניסים לצנצנת.
  • מוצאים, מהצנצנת, מניחים על מחבת טפלון יבשה וצורבים כמה דקות להשחמה.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

דג מרוקאי עם קוסקוס

חריימה ברוטב חריף

פילה דניס עם בורגול

פיש אנד צ'יפס

בלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון

סלמון בתנור עם בטטות 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.