מתכון לברווז שלם בהדרים

 
ברווז שלם בהדרים
ברווז שלם בהדרים צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:19 01/02/2011

ברווז שלם צלוי ועסיסי, מושרה במרידנה מתקתקה של תפוזים, סויה ובלסמי

 
 
 
 
 

מצרכים: 

1 ברווז שלם

2 כפות שומן אווז

1 כוס מיץ תפוזים

3 כפות סוכר חום

1/3 כוס מיץ לימון

2 כפות חומץ בלסמי

1 כף ג'ינג'ר קצוץ

2 כפות רוטב סויה

מלח

פלפל גרוס

2 תפוזים פרוסים

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את כל החומרים, משרים בהם את הברווז למספר שעות.
  • מוציאים את הברווז, מנגבים במגבת נייר וצולים על מחבת טפלון במעט שומן אווז עד להשחמה.
  • מכניסים לתבנית, מבשלים את הרוטב ומרתיחים שלוש דקות.
  • יוצקים על הברווז, מכסים בנייר כסף וצולים בחום נמוך של 130 מעלות כשעה.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

דג מרוקאי עם קוסקוס

חריימה ברוטב חריף

פילה דניס עם בורגול

פיש אנד צ'יפס

בלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון

סלמון בתנור עם בטטות 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.