מתכון לטארט טראפלס שוקולד

 
טארט טראפלס שוקולד
טארט טראפלס שוקולד צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 17:51 02/02/2011

עוגת שוקולד עשירה ודחוסה במרקם של מוס עם תחתית של עוגיות פתי בר מרוסקות

 
 
 
 
 

מצרכים לבצק:

200 גרם פטי-בר

120 גרם משוקולד

2 כפות קקאו

2 כפות סוכר

80 גרם חמאה

ביצה

 

מצרכים למילוי:

400 גרם שוקולד מריר

1 מיכל שמנת

100 גרם חמאה

כפית וניל

2 חלמונים

2 כפות קוניאק משובח

 

אופן הכנה:

  • מרסקים את חומרי הבצק במעבד מזון לתערובת פירורית.
  • מכסים בנייר כסף ואופים בחום של 180 מעלות כרבע שעה. מקררים מעט.
  • מרתיחים את השמנת, יוצקים על השוקולד וממתינים רגע.
  • מערבבים עם מטרפה לתערובת חלקה.
  • מוסיפים את החלמונים, חמאה, וניל וקוניאק. מערבבים לתערובת אחידה.
  • יוצקים לבצק, מכסים בנייר כסף ומקררים שעתיים לפחות.
  • מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים עם קצפת ופטל.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד

מעמולים במילוי תמרים

מלבי מוקצף עם קדאיף

כדורי נוטלה עם חלבה ותמרים

קאפקייקס שוקולד עם הפתעה

עוגיות קרמל ממכרות

עוגת שוקולד מטריפה

עוגת תפוזים גבוהה

עוגיות שוקולד וחמאת בוטנים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.