מתכון לבקר עם בצל ירוק וג'ינג'ר

 
בקר עם בצל ירוק וג'ינג'ר
בקר עם בצל ירוק וג'ינג'ר צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 15:44 03/02/2011

רצועות סינטה מוקפצות בווק עם שום, בצל, ג'ינג'ר ורוטב סויה. מוגש עם אורז לבן

 
 
 
 
 

מצרכים לבשר: 

500 גרם סינטה ללא שומן, חתוכה לרצועות דקות

3 שיני שום קצוצות

2 כפות סויה

2 כפות יין אורז

2 כפיות סוכר

1 כף קורנפלור

3 ס"מ גפרורי ג'ינג'ר

5 שיני שום חצויות לאורכן

8 בצלים ירוקים חתוכים לפיסות של כ-10 ס"מ

 

מצרכים לרוטב: 

3 כפות סויה

1 כפית סוכר

1 כפית שמן שומשום

3 כפות מרק עוף צח

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את חומרי הרוטב.
  • מערבבים את הבשר עם כל החומרים ומשהים שעה לפחות.
  • שמים בווק חצי כוס שמן וכשהוא חם מאד, מטגנים בו את הבשר כשלוש דקות.
  • יוצקים הכל למסננת להרחקת שמן עודף.
  • מטגנים את הג'ינג'ר שום והבצל כדקה. מחזירים את הבשר, מערבבים.
  • יוצקים את הרוטב, מבשלים יחד דקה ומגישים עם אורז לבן.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

המדריך להכנת קובה

קבב רומני עם רוטב שום וצ'יפס

רולדת בשר עם פטריות

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

גלילות חזה עוף ממולאות

שיפודי נקניקיות לילדים

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.