מתכון לפילה סלמון עם סלסת עגבניות

 
פילה סלמון שמנמן ועסיסי עם סלט עגבניות מתובל
פילה סלמון שמנמן ועסיסי עם סלט עגבניות מתובל צילום: רחלי קרוט
 
עודכן 10:04 05/02/2011

דקות ספורות על המחבת ומינימום תבלינים ויש לכם פילה סלמון ורדרד ועסיסי עם סלסת עגבניות מרעננת ופיקנטית

 
 
 
 
 

מצרכים:

300 גרם פילה סלמון

מלח

פלפל שחור

שמן זית לטיגון

 

מצרכים לסלסה:

3 עגבניות

1/2 בצל סגול

2 שיני שום כתושות

1/4 צרור כוסברה קצוצה

1 פלפל צ'יפוטה, קצוץ

2 כפות חומץ

מלח

פלפל שחור

 

אופן הכנה:

  • מנקים את הסלמון וחותכים לפרוסות עבות. מתבלים במלח ופלפל.
  • מערבבים את כל חומרי הסלסה ומשהים ל-1/2 שעה.
  • צורבים את הפילה על מחבת משומנת קלות מצד העור בלבד למשך 2-3 דקות. מעבירים לתנור וצולים בחום של 200 מעלות למשך 6 דקות.
  • מגישים מיד על מצע הסלסה.

 

המתכון באדיבות שף אורן גירון לקנווד המשיקה "מחבטבע" - מחבת קארמי מקצועית עם ידית נשלפת.

 

מחפשים עוד מתכונים לדגים? נסו את אלה:

סרדינים עם עגבניות צלויות

דג מרוקאי עם קוסקוס

חריימה ברוטב חריף

פילה דניס עם בורגול

פיש אנד צ'יפס

בלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון

סלמון בתנור עם בטטות 

 
עוד כתבות במדור מתכוני דגים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.