מתכון לכרוב מוקפץ עם נבטים ובוטנים

 
כרוב מוקפץ עם נבטים
כרוב מוקפץ עם נבטים צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 17:12 06/02/2011

רצועות כרוב עם שום וג'ינג'ר מוקפצים בווק עם כוסברה, נבטים ובוטנים קצוצים מעל

 
 
 
 
 

מצרכים:

1/2  כרוב פרוס דק

3 כפות שמן

3 שיני שום פרוסות

1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ 

2 כוסות נבטים

1/2 כוס עלי כוסברה שלמים

4 כפות בוטנים קצוצים וקלויים

 

מצרכים לרוטב:

2 כפות רוטב דגים

3 כפות מיץ ליים או לימון

2 כפיות סוכר

1 כפית שמן שומשום

מלח

פלפל

 

אופן הכנה: 

  • מערבבים את חומרי הרוטב בקערית קטנה.
  • שמים את השמן בווק וכשהוא חם, מכניסים פנימה את השום והג'ינג'ר לדקה.
  • מוסיפים את הכרוב ומערבבים כשתי דקות.
  • יוצקים פנימה את הרוטב ומערבבים עוד שתי דקות.
  • מוסיפים את הנבטים והכוסברה ומערבבים.
  • מפזרים מעל את הבוטנים ומגישים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

תבשיל אורז חגיגי

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

גלילות חזה עוף ממולאות

שיפודי נקניקיות לילדים

כרובית במילוי בשר טחון

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.