אייל שני מציג: פיתה עם שוקולד השחר ובננות

 
הסמל המסחרי עומד בחזית הדוכן - עגבניות שמנמנות ואדומות
הסמל המסחרי עומד בחזית הדוכן - עגבניות שמנמנות ואדומות צילום: בוצ'צ'ו
 
עודכן 15:12 02/02/2011

אין ספק, אחת המנות המיוחדות בדוכן הפיתות החדש של השף אייל שני היא פיתה עם שוקולד השחר ובננות. יצאנו לבדוק איך מכינים את היצירה המפוארת וכמה יעלה לכם התענוג

 
 
 
 
 

התור מחוץ לדוכן הפיתות החדש של השף אייל שני לא משאיר מקום לספק, מדובר בגאון - שיווקי או קולינרי אתם תחליטו. אחרי שהגיש לניב גלבוע כרובית תינוקת עם ראש זהוב שלם ומוס שוקולד על נייר וזכה בשף השנה 2010 בתחרות שארגנה טיים אאוט, החליט השף המפורסם לעלות מדרגה ולתת במה לאינטרפטציה שלו לאוכל רחוב.

 

אחת המנות המעניינות ביותר בדוכן החדש היא פיתה עם שוקולד השחר שרובנו הכרנו בילדות עם פרוסות בננות מקורמלות על המחבת. כדי שגם אתם תוכלו להכין את היצירה הקולינרית שלחנו את בוצ'צ'ו לטעום ולצלם את שלבי ההכנה. דרך אגב, אם נראה לכם שמדובר במנה קטנה, אתם לא טועים. מדובר בעצם בקצה של הפיתה שנקרא בדוכן "שורה". על התענוג אגב, תשלמו 13 ש"ח. 

 

 
אופן הכנה: מורחים שוקולד השחר בקצה של הפיתה
אופן הכנה: מורחים שוקולד השחר בקצה של הפיתה צילום : בוצ'צ'ו
 
מקרמלים בננות על המחבת ומכניסים לפיתה. אחת אחת
מקרמלים בננות על המחבת ומכניסים לפיתה. אחת אחת צילום : בוצ'צ'ו
 
מזמרים שירי הלל ונוגסים ביצירה שהכנתם. בתיאבון
מזמרים שירי הלל ונוגסים ביצירה שהכנתם. בתיאבון צילום : בוצ'צ'ו
 
 
עוד כתבות במדור חדשות האוכל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.