מתכון לרצועות חזה עוף עם אורז

 
רצועות חזה עוף עם צנוניות וג'ינג'ר
רצועות חזה עוף עם צנוניות וג'ינג'ר צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 15:00 08/02/2011

רצועות חזה עוף מטוגנות בשמן שומשום, ג'ינג'ר ובצל ירוק. מוגש לצד אורז לבן

 
 
 
 
 

מצרכים:  

300 גרם חזה עוף חתוך לרצועות דקיקות

12 צנוניות גמדיות פרוסות דק

1 כף גדושה של ג'ינג'ר קצוץ

3 כפות חומץ אורז

2 כפות סוכר

3 כפות מים

כפית שמן שומשום

מלח

פלפל שחור גרוס

3 בצלים ירוקים חתוכים אלכסונית

מעט גרגירי רימון

 

מצרכים למשרה: 

1 חלבון ביצה מוקצף מעט

כף וחצי קורנפלור

מלח

פלפל

 

אופן הכנה: 

  • מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בהם את רצועות העוף כחצי שעה.
  • מחממים מחבת עם 2 כפות שמן וכשהוא חם מאד, מטגנים את העוף תוך עירבוב עד שהוא משנה צבעו ללבן.
  • מוסיפים את הרוטב, מביאים לרתיחה ומבשלים דקה.
  • מוסיפים את הצנוניות לחימום בלבד ומסמיכים עם מעט קורנפלור מדולל במעט מים להסמכה.
  • מערבבים פנימה את הבצלים ומגישים עם אורז לבן.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

סלופי ג'ו עם הום פרייז

המדריך להכנת קובה

קבב רומני עם רוטב שום וצ'יפס

רולדת בשר עם פטריות

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

שיפודי נקניקיות לילדים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.