מתכון לרצועות חזה עוף מטוגנות בציפוי פריך

 
רצועות חזה עוף מטוגנות בציפוי פריך
רצועות חזה עוף מטוגנות בציפוי פריך צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 15:26 08/02/2011

אהרוני משרה רצועות חזה עוף בחרדל, לימון וצ'ילי, טובל בבלילת בצק מנוקדת בשומשום ומטגן עד הזהבה

 
 
 
 
 

מצרכים:

300 גרם חזה עוף חתוך לרצועות רחבות

1/2 כוס שומשום לבן

1/2 כוס שומשום שחור

 

מצרכים למשרה: 

2  כפות שמן זית

1  כף חרדל

1  כף קליפת לימון

3  כפות פטרוזיליה קצוצה

2  שיני שום כתושות

מעט שבבי צ'ילי

מיץ לימון

 

מצרכים לבלילה:

1  כוס קמח תופח

2  חלבונים מוקצפים מעט

1  חלמון

1/2 כוס בירה

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בהם את העוף למשך שעה.
  • מערבבים את חומרי הבלילה לתערובת אחידה.
  • טובלים את העוף בבלילה, אחר כך בשני סוגי השומשום ומטגנים בשמן עמוק כשתי דקות.
  • מגישים עם רוטב לימון ושמן זית.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

סלופי ג'ו עם הום פרייז

המדריך להכנת קובה

קבב רומני עם רוטב שום וצ'יפס

רולדת בשר עם פטריות

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

שיפודי נקניקיות לילדים

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.